logo Atelier Teodoreni

Termeni și condiții de utilizare a website-ului

Despre noi

Noi suntem MANASTIREA TEODORENI, cu sediul în Suceava, str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 16, jud. Suceava, având CIF 6978272 în cele ce urmează Atelier Manastirea Teodoreni sau AMT și pentru a vă fi alături în a identifica cele mai potrivite bratari manastiresti pentru dvs. si persoane speciale apropiate dvs. am creat acest site.

Definiții

AMT platforma software în care se regăsesc spre vânzare și pot fi achiziționate produse din categorii diverse.
Vânzător – AMT sau orice partener în AMT Marketplace.
Cumpărător/ Client poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică sau orice entitate juridică care iși face un Cont în Site și/sau efectuează o Comandă.
Colaborator/Partener AMT – poate fi orice persoană fizică care are vârsta peste 18 ani sau persoană juridică care are sau obține acces la conținut, prin orice mijloc de comunicare pus la dispoziție de către AMT (electronic, telefonic, etc) sau în baza unui acord de utilizare existent între AMT și acesta.
Utilizator – persoana care doar vizitează Site-ul fără însa a-și crea un cont de utilizator sau a plasa o comandă.
Nickname – pseudonim prin care un anumit Client/Cumpărător poate adăuga Conținut pe Site. Nickname-ul este asociat informațiilor din Site ale Clientului/Cumpărătorului sub denumirea de “Nume Client/Utilizator”.
Cont – secțiunea din Site formată dintr-o adresă de e-mail și o parolă care permite Cumpărătorului transmiterea Comenzii și care conține informații despre Client/Cumpărător și istoricul Cumpărătorului în Site (Comenzi, facturi fiscale etc.). Utilizatorul este responsabil și se va asigura că toate informațiile introduse la crearea Contului sunt corecte, complete și actualizate.
Favorite – secțiunea în care Cumpărătorul/Clientul poate adăuga Bunuri pe care dorește să le urmărească în vederea unei eventuale achiziții și pe care, ulterior, le poate șterge sau le poate adăuga în coșul de cumpărături („Cosul meu”).
Coșul meu – secțiune care permite Cumpărătorului/Utilizatorului să adauge Bunuri pe care dorește să le achiziționeze la momentul adăugării sau la un moment ulterior.
Site – magazinul online găzduit la adresa www.atelierteodoreni.ro și subdomeniile acestuia.
Comanda – un document electronic ce intervine ca formă de comunicare între Vânzător și Cumpărător prin care Cumpărătorul transmite Vânzătorului, prin intermediul Site-ului intenția sa de a achiziționa Bunuri de pe Site.
Bunuri – orice produs listat pe Site, inclusiv produsele mentionate in Comandă sau precomandate, care urmează a fi furnizate de către Vânzător, Cumpărătorului ca urmare a Contractului încheiat.
Campanie – acțiunea de a expune în scop comercial, un număr finit de Bunuri având un stoc limitat și predefinit, pentru o perioadă limitată de timp stabilită de către Vânzător.
Contract – reprezintă contractul la distantă încheiat între Vânzător și Cumpărător, fără prezența fizică simultană a Vânzătorului și a Cumpărătorului.
Tranzacție – încasarea sau rambursarea unei sume rezultată din vânzarea unui Bun de către AMT, Cumpărătorului, prin utilizarea serviciilor procesatorului de carduri agreat de către Vânzator, indiferent de modalitatea de livrare.
Document – prezentele Termene si Conditii.
Comunicări Comerciale – orice tip de mesaj trimis (cum ar fi: e-mail/SMS/telefonic/mobile push/webpush/etc.) conținând informații generale și tematice, informații cu privire la produse similare sau complementare cu cele pe care le-ați achiziționat, informații cu privire la oferte sau promoții, informații referitoare la Bunuri adăugate în secțiunea “Coșul meu” sau secțiunea “Favorite” precum și alte comunicări comerciale cum ar fi cercetări de piață și sondaje de opinie.

Produsele disponibile spre vânzare în AMT

Produsele pe care le veți regăsi disponibile în Site-ul nostru sunt produse realizate manual la Atelierul Manastirea Teodoreni.
Categoriile de produse disponibile în Site-ul ATM sunt în principal: brătări mănăstirești din fir de matase,impodobite cu accesorii de argint sau aur (bilute,cruciulite).

Scopul acestor Termene și Condiții (T&C)

Pentru a înțelege condițiile de utilizare a Site-ului nostru, modul în care vă puteți înregistra și crea un cont de Client (în calitate de consumator sau în numele entității juridice pe care o reprezentați), cât și pașii pe care trebuie să-i urmați pentru a comanda produse, vă rugăm să citiți detaliile de mai jos.
Folosirea Site-ului și crearea unui cont de utilizator necesită acceptarea de către dumneavoastră a acestor Termene și Condiții și a Politicii de Confidenţialitate (inclusiv acordul pentru folosirea cookie-urilor). Împreună, aceste documente reprezintă contractul dintre dumneavoastră și AMT, conținând drepturile și obligațiile reciproce ale părților.
În cazul în care aveți sub 18 ani sau nu sunteți de acord cu prezentele condiții vă rugăm să nu mai accesați și să nu utilizați acest Site.
Accesarea prezentului Site nu presupune automat crearea unui cont de utilizator. Site-ul poate fi accesat de orice persoană fizică care deține o conexiune la internet și care dorește să afle mai multe informații despre și/sau să comande produsele noastre.

Încheierea contractului

Odată cu înregistrarea unei comenzi pe Site-ul AMT, Cumpărătorul/Clientul este de acord cu modalitatea de comunicare utilizată de AMT, respectiv prin telefon sau e-mail.
Încheierea contractului are loc în momentul emiterii facturii fiscale și nu la lansarea comenzii sau emiterii confirmării automate de primire a acestei comenzi.
Emiterea automată a confirmării de primire a comenzii nu reprezintă încheierea contractului între Vânzator si Cumpărător.

Drepturi de proprietate intelectuală

Conținutul acestui Site este proprietatea exclusivă a AMT. Utilizând acest Site aveți dreptul de a viziona materialele publicate în acesta, respectiv de a comanda produsele dvs. preferate.
Prin accesul pe Site și utilizarea acestuia nu vi se acordă nicio licență de utilizare a acestora și niciun alt drept asupra materialelor publicate în Site, cu excepția celui de a consulta Site-ul.
Reproducerea sau utilizarea, integrală sau parțială, a acestor materiale este permisă numai în forma inițială, fără modificări, și numai în scopuri exclusiv de informare strict personală și privată, orice reproducere sau utilizare a copiilor acestor materiale realizate în alte scopuri fiind interzise în mod expres.
Orice altă utilizare decât cea permisă conform prezentelor condiții va constitui o încălcare a drepturilor de proprietate intelectuală, care va fi sancționată conform legii.
De asemenea nu puteți reproduce, copia sau distribui niciun material sau conținut publicat în prezentul Site, fără acordul expres al proprietarului acestuia, AMT.

Interdicții

În cazul în care doriți să accesați acest Site, aveți obligația de a nu întreprinde nici una din următoarele acțiuni:
• utilizarea Site-ului într-un mod care să îi perturbe funcționarea;
• publicarea unor materiale pe Site fără acordul prealabil al deținătorului Site-ului;
• întreprinderea oricărei acțiuni ce ar putea interfera cu software-ul Site-ului;
• trimiterea sau postarea de informații comerciale nesolicitate pe Site, desfășurarea de activități IT sau alte activități menite să insereze în Site informații care nu sunt destinate Utilizatorului, furnizând conținut ilegal, adică încălcând legea aplicabilă, regulile de coexistență socială sau drepturi ale terților;
• utilizarea Site-ului în scopuri care nu se încadrează într-o utilizare pentru scopuri personale, în special pentru dezvoltarea altor afaceri;
• copierea oricărui conținut / imagine din Site și publicarea acestora în orice suport media;
• utilizarea acestui Site contrar legilor si reglementărilor aplicabile sau într-un mod care provoacă sau poate provoca daune Site-ului sau oricărei persoane sau entități comerciale;
Încălcarea acestor restricții atrage răspunderea utilizatorului pentru acoperirea integrală a tuturor prejudiciilor create.
În orice caz de abuz sau abatere de la restricțiile de mai sus dreptul dumneavoastră de a utiliza acest Site va înceta/ va putea fi blocat cu efect imediat.
În plus, în cazul în care se consideră că dvs. nu utilizați în mod corespunzător Site-ul, AMT poate restricționa accesul de către dvs. la orice zone ale acestui Site, în orice moment, la discreția sa absolută.

Contul de Client

Pentru a plasa o comandă și a urmări ușor eventualele dvs. comenzi viitoare puteți opta pentru crearea unui cont de client.
Avantajele Contului de Client AMT
• urmăriți în timp real statusul comenzilor dvs.;
• puteți urmări și verifica oricând istoricul comenzilor plasate de dvs. în Site;
• timpul de comandă este mult mai scurt având în vedere că datele dvs. rămân salvate în Site-ul AMT;
• puteți beneficia de cele mai noi promoții sau de oferte personalizate, dacă va fi cazul;
• dacă sunteți reprezentantul unei persoane juridice/organizații non-profit puteți opta să indicați în cadrul contului, datele aferente entitătii pe care o reprezentați;
• puteți stoca mai multe adrese de livrare pentru comenzile plasate în Site, scurtând astfel întreg procesul de comandă dacă livrarea se va face la o adresa diferită fața de cea indicată inițial la plasarea primei/unei comenzi.

Crearea Contului de Client AMT

Să deveniți Client AMT este foarte ușor! Urmăriți pașii de mai jos și veți primi accesul în Site în calitate de Client al AMT!
1. Introduceți o adresa de e-mail valabilă și setați o parolă. Parola utilizată în Site nu trebuie să fie identică cu cea pe care o utilizați în mod obișnuit pentru accesarea contului dvs. de e-mail, aceasta urmând a fi folosită doar pentru accesarea contului de Client AMT.
2. Vă recomandăm să alegeți o parolă cât mai sigură pentru a evita eventualele accesări nesolicitate sau imposibilitatea de a utiliza contul.
3. Completați câmpurile aferente cu numele și prenumele dvs. și acceptați termenele si condițiile aferente creării contului, respectiv utilizării Site-ului.
4. Pentru a finaliza crearea contului apăsati casuța „Continuă”, dupa acest pas, contul dvs. va fi creat automat, iar dvs. veți primi un e-mail de confirmare a creării acestuia pe adresa pe care ne-ați comunicat-o la inițierea procesului de creare a Contului de client.
5. Dacă doriți să ramâneți informat cu privire la toate ofertele si noutățile AMT, odată cu crearea contului puteți opta să vă abonați la newsletter-ul nostru prin bifarea căsuței destinată acestui scop.

Modificarea datelor utilizate la crearea Contului de Client AMT

Puteți modifica oricând datele dvs. aferente Contului de Client AMT, doar urmărind pașii:
1. autentificati-vă in contul dvs. de Client;
2. accesați secțiunea Date personale și selectați opțiunea Modificare date;
3. pentru actualizarea datelor va fi nevoie ca la final să selectați opțiunea Salvează.
După urmarea pașilor de mai sus, noile date introduse vor fi actualizate în mod automat, nefiind necesară reconectarea dvs. în contul de Client.

Resetarea parolei de acces în Contul de Client

Dacă ați uitat parola dvs. de acces în Contul de Client nu trebuie decât să urmați pașii de mai jos în vederea creării unei noi parole și accesarea a contului dvs.:
1. accesați pagina de autentificare si dați click pe link-ul Ai uitat parola;
2. veți fi redirecționat către pagina prin intermediul căreia prin introducerea adresei de email vă vom trimite o parolă temporară pe email;
3. dupa primirea parolei temporare, va trebui să reluați procesul de autentificare în contul de Client prin utilizarea parolei temporare;
4. procedați la modificarea parolei temporare prin accesarea secțiunii Modificare date, pe care o regasiți în cadrul Contului de client, și adăugați noua parolă, iar ulterior procedați la confirmarea acesteia;

Ștergerea contului

Puteți alege oricând să vă ștergeți contul din acest Site, contactându- ne la adresa de e-mail contact@atelierteodoreni.ro.
În cazul în care în cadrul contului dvs. figurează plasată și în curs de expediere o comandă, contul nu va putea fi șters până la finalizarea expedierii comenzii.
Dacă veți dori să reveniți în cadrul Site-ului nostru pentru a comanda și alte produse după ștergerea contului, Site-ul vă va permite crearea unui nou cont, cu respectarea condițiilor de utilizare ale Site-ului.

Comanda fără cont

De asemenea Site-ul vă permite plasarea unei comenzi fără a avea cont.
În cazul în care alegeți să faceți o comandă fără a avea cont de Client, veți completa aceleași câmpuri aferente secțiunii Cont de client si secțiunii Plasarea unei comenzi.

Efectuarea comenzii

Clientul/Cumpărătorul poate efectua Comenzi pe Site, prin adăugarea Bunurilor dorite în coșul de cumpărături. Odată adăugat în coșul de cumpărături, un Bun este disponibil pentru achiziție în măsura în care există stoc disponibil pentru acesta.
Totodată, Clientul/Cumparatorul poate să pre-comande un produs, daca există opțiunea în acest sens în Site.

Plasarea unei comenzi în site

În cazul în care doriți plasarea unei comenzi:
• dacă dețineți deja un Cont de Client este necesar să vă autentificați în contul dvs. înainte de plasarea comenzii;
• puteți plasa o comandă și fără a avea un cont de Client.

Comanda produselor

1. identificați produsul dorit direct în câmpul special de căutare sau navigând în categoriile de produse direct din meniul afișat în partea de sus a Site- ului;
2. adaugați produsele dorite în coșul de cumpărături prin selectarea secțiunii Adaugă în coș.
Pentru fiecare produs veți regăsi mai multe statusuri, astfel încât să puteți decide dacă urmează să îl adăugați în coșul de cumpărături sau nu.
În stoc: produsul este disponibil și poate fi comandat pe loc;
Stoc limitat: produsul este disponibil însă numărul de produse disponibile este redus. În cazul în care veți depăși cantitatea maximă detinută de Vânzător, platforma vă va avertiza și nu va permite adăugarea acestora în coșul de cumpărături;
Stoc epuizat: produsele nu sunt disponibile la momentul accesării de către dvs. a Site-ului și nu pot fi comandate, dar este posibil să revină în stoc ulterior;
La comandă: produsul nu este disponibil spre vânzare imediată în Site, dar poate fi comandat la partenerul AMT și ulterior vândut către dvs.;
În aceeași categorie vor intra și produsele destinate cadourilor pentru cei dragi cu ocazia sărbătorilor tematice, produse care vor fi create special într-o anumită perioadă pentru a vă fi livrate într-un interval ulterior.
Pentru aceste produse AMT va comunica un interval de timp în care acestea pot fi pre-comandate, respectiv perioada în care acestea urmează a fi livrate către Client/Cumparator.

Verificarea comenzii

la adăugarea fiecărui produs veți vedea afișat conținutul coșului de cumpărături actualizat în mod dinamic, fără redirecționare către acesta;
pentru finalizarea comenzii puteți accesa formularul de comandă printr-un click pe butonul Finalizează comanda. În cazul în care doriți modificarea cantitătii de produse comandate sau eliminarea unuia/unora din produsele adăugate în coșul de cumpărături, puteți efectua oricare dintre aceste modificări direct din secțiunea aferentă Coșului de cumpărături;
pentru a rămâne pe pagina de cumpărături puteți accesa butonul Continuă cumpărăturile.

Detalii de facturare și livrare comandă

• finalizarea comenzii va avea loc doar după completarea datelor personale, a celor de livrare și selectarea metodei de plată. În cazul în care aveti inregistrat un Cont de Client și v-ați autentificat în acesta la începutul plasării comenzii, datele dvs. personale și de livrare vor fi preluate automat astfel cum acestea au fost completate în secțiunea aferentă Contului de Client. Dacă preferați ca produsele să fie livrate la o altă adresă față de cea existentă în cadrul Contului de client, puteți proceda la completarea acesteia manual. În lipsa finalizării Comenzii, adăugarea unui Bun în coșul de cumpărături, nu echivalează cu înregistrarea unei comenzi, implicit nici rezervarea automată a Bunului. Odată cu finalizarea Comenzii, Clientul declară că toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumpărare, sunt corecte și complete la data efectuării Comenzii.
• înainte de transmiterea comenzii va trebui să efectuați plata produselor adăugate în Coșul de cumpărături. Pentru plată puteți opta pentru următoarele metode: plata online sau plata prin ramburs, detaliile despre acestea le puteți regăsi în secțiunea de mai jos denumită Prețul și plata produselor.

Livrarea produselor

Termenul de procesare a comenzii este de maxim 5 zile lucrătoare.
Livrarea produselor se poate face într-un interval de maxim 5 zile lucrătoare, din momentul în care s-au validat toate detaliile comenzii (date facturare, disponibilitate produse, adresă livrare, modalitate de plată, termen de plată), cu posibilitatea de a prelungi acest termen pană la 30 zile, conform legii, din motive justificate: zile libere legale, perioada sărbătorilor de Paște și Crăciun, Black Friday, produse aduse cu pre-comandă, importuri, etc.
Toate informațiile/modalitățile folosite pentru descrierea bunurilor pe Site nu reprezintă o obligație contractuală din partea Vânzătorului, acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare, livrare, stocuri, prețuri.
În anumite situații, dacă coșul de cumpărături include categorii diferite de produse, acestea vor fi livrate de fiecare furnizor al categoriei respective de produse.
Livrarea produselor se va face de către ATM. Prețul transportului,dar si taxa de ramburs pentru produsele achiziționate va fi individualizat de fiecare dată in coșul de cumpărături.
Costul transportului este în sarcina clientului.
În caz de retur, pentru toate comenzile, indiferent de valoarea acestora, taxa de transport nu se restituie.

Anularea comenzii și dreptul de retragere

Anularea comenzii de către AMT/partener AMT
Perfectarea fiecărei comenzi este condiționată de disponibilitatea produselor comandate.
În principiu toate produsele prezentate în Site cu mentiunea In stoc” sunt disponibile, iar în dreptul unui produs cu un număr mic de bucăți disponibile, veți găsi mențiunea “Stoc limitat”. În cazul în care un produs a devenit indisponibil în Site, veți regăsi mențiunea “Stoc epuizat”.
Este posibil ca în perioadele aglomerate în care comenzile cresc numeric, de exemplu, perioada sărbătorilor sau a anumitor zile speciale, un produs care apare ca și disponibil să devină indisponibil și, din cauza erorilor tehnice, stocul din Site să nu se actualizeze în timp util.
În aceste cazuri, dacă un produs comandat devine pentru moment indisponibil, vom lua legătura cu dvs., în vederea înlocuirii acestui produs cu un altul disponibil sau vă vom anula comanda în măsura în care nu veți mai dori perfectarea comenzii, din cauza faptului că unul din produse a devenit indisponibil. La solicitarea dvs. noi vom putea anula comanda si vă vom returna sumele achitate în termen de maxim 10 zile calendaristice de la anularea comenzii.
În cazul în care ne veți solicita modificarea comenzii ca urmare a faptului că un produs este indisponibil sau ne veți solicita anularea comenzii veți primi în fiecare caz un e-mail de confirmare.

Anularea comenzii indiferent de intervenția AMT/partenerului sau Clientului
Anularea comenzii va interveni, fara nicio obligație ulterioară a vreunei părți față de cealaltă sau fără ca vreo parte să poată să pretindă celeilalte daune-interese dacă intervine oricare din următoarele cazuri:
• neacceptarea de către banca emitenta a cardului Cumpărătorului, a tranzacției, în cazul plății online;
• invalidarea tranzacției de către procesatorul de carduri agreat de AMT, la efectuarea plății online;
• datele furnizate de către dvs. pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
Termenul de rambursare a sumelor achitate pentru comenzile refuzate/anulate este de pâna la 14 zile.
În cazul coletelor refuzate la livrare, care au fost achitate cu cardul online sau ordin de plată, suma aferentă comenzii va fi restituită dupa ce produsul ajunge în posesia noastră, dar nu mai târziu de 30 zile.

Dreptul de retragere
Având în vedere categoriile de produse comercializate prin intermediul site-ului AMT, dreptul de retragere nu poate/poate fi exercitat astfel:
• Pentru produsele alimentare sau alte bunuri de consum NU poate fi exercitat dreptul de retragere, odată primite, acestea NU mai pot fi returnate.
• Pentru produsele non-alimentare, Clientul POATE exercita acest drept, returul produselor urmând a fi solicitat într-un termen de 14 zile calendaristice valabil de la data când acesta a intrat în posesia produsului comandat online și livrat prin intermediul unui curier agreat de furnizor. Pentru livrările multiple termenul de 14 zile se va exercita la primirea ultimei comenzi.
În cazul în care Clientul/Cumpărătorul solicită retragerea din Contract în cadrul termenului legal de retragere din contract, trebuie să returneze și eventualele cadouri care au însoțit produsul respectiv. În cazul în care Comanda este achitată, Vânzătorul va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informării Vânzătorului de către Cumpărător asupra deciziei sale de retragere din Contract. Suma va fi returnată dupa cum urmează:
• pentru Comenzile achitate cu card bancar – prin restituire în contul din care a fost efectuată plata sau prin generarea unui voucher cu valoarea produsului returnat;
• pentru Comenzile achitate ramburs prin restituirea contravalorii produsului în contul bancar transmis de client sau prin ramburs;
Pentru produsele returnate în primele 14 zile calendaristice de la achiziție, termenul de rambursare a banilor este de 14 zile calendaristice de la data când AMT a recepționat produsul/produsele returnat(e).
În cazul coletelor refuzate la livrare, care au fost achitate cu cardul online, suma aferentă comenzii va fi restituită dupa ce produsul ajunge în posesia noastră, dar nu mai târziu de 30 zile.
Produsele sunt disponibile în limita stocului.

Solicitarea returului

Notificarea deciziei de retur se va face prin trimiterea următoarelor informații la adresa de e-mail contact@atelierteodoreni.ro: datele de identificare personale care au fost utilizate la plasarea comenzii, codul comenzii, codul și denumirea produsului/produselor, motivele care stau la baza returnării sau prin completarea formularului de retur ce îl puteți regăsi în secțiunea Formular retur.
Consumatorul va transmite produsele returnate, costurile de transport fiind suportate integral de acesta, la adresa: str. Ecaterina Teodoroiu, nr. 16, loc. Suceava, jud. Suceava, cod poștal 720123, pentru bunurile comercializate exclusiv direct de catre AMT sau la adresa partenerilor/colaboratorilor AMT, astfel cum aceasta va fi indicată dupa confirmarea formularului de retur de către AMT.
După transmiterea e-mailului pentru returnarea produselor, acestea trebuie să ajungă la AMT/partertenerul/colaboratorul AMT de la care a fost achizitionat produsul în termen de 14 zile calendaristice.
Condițiile privind starea produsului pentru care se solicită retur:
• să fie cu etichetele specifice de identificare și ambalaje intacte;
• să nu prezinte deteriorări de aspect fizic;
• să nu aibă urme de folosire;
Dacă produsul returnat a fost însoțit de materiale promoționale sau cadouri, se vor returna și acestea în condițiile de aspect fizic, funcțional și ambalare așa cum au fost recepționate.

Alte bunuri pentru care nu se aplică dreptul de retragere
Clientul nu beneficiază de dreptul de retragere în următoarele situații:
• la furnizarea de Bunuri confecţionate după specificaţiile prezentate de Cumpărător sau personalizate în mod clar;
• bunurile care sunt personalizate sau care au fost efectuate prin comanda prealabilă a clientului;
• la furnizarea de Bunuri care sunt susceptibile a se deteriora sau a expira rapid;
• la furnizarea de Bunuri sigilate care nu pot fi returnate din motive de protecţie a sănătăţii sau din motive de igienă şi care au fost desigilate de Cumpărător;
• la furnizarea de Bunuri care sunt, după livrare, potrivit naturii acestora, inseparabil amestecate cu alte elemente;

Prețul și plata produselor

Prețul afișat conține TVA.
Prețul afișat este valabil pentru un produs comandat.
La finalizarea comenzii veți putea regăsi prețul final pentru toate produsele comandate și TVA-ul aferent, daca este cazul.
Prețul produselor nu va conține și taxa de livrare.
De-a lungul timpului prețul produselor poate fi modificat unilateral de către AMT sau partenerii care comercializeaza produse prin intermediul AMT Marketplace.
Aveți obligația de a verifica de fiecare dată la comanda unui produs prețul acestuia.
Prețurile nu vor fi modificate după acceptarea comenzii dvs. de către noi.
În situația în care, dintr-o eroare tehnică pe Site, va apărea un preț greșit pentru un anumit produs ne rezervăm dreptul de a vă refuza vânzarea acestui produs la prețul greșit, cu condiția transmiterii unei notificări înainte de acceptarea comenzii dumneavoastră. Într-un asemenea caz, veți putea decide dacă doriți sau nu să comandați produsul la prețul corect. Dacă nu doriți, vă vom restitui integral orice plată încasată deja, în cel mult 10 zile calendaristice de când ne-ați comunicat că nu doriți produsul la prețul corect.
În cazul produselor “la comandă” ca și în cazul produselor cu statusul “în stoc” plata se va face în avans, odată cu plasarea de către dvs. a comenzii.

Modalități de Plată

Plata produselor va fi efectuată ramburs prin intermediul curierului care vă va livra produsele.
PLATA RAMBURS
În acest caz, plata poate fi efectuată și în numerar în sistem ramburs direct reprezentantului firmei de curierat, fiind posibil ca pe lângă contravaloarea produselor, sa achitați suplimentar suma aferentă serviciului ramburs.

Livrarea produselor

Livrarea produselor comandate se face prin curier, în următoarele termene estimate:
• In condiții normale, într-un termen de maxim 48 de ore/2 zile lucrătoare sau în situații excepționale în termen de maxim 5 zile lucrătoare, în sistem door to door, cu confirmare de primire, cu mențiunea că pot să apară situații speciale independente de voința firmei de curierat și implicit a AMT. Livrarea va fi efectuată la adresa specificată la plasarea comenzii. Livrările sunt posibile doar pe teritoriul României.
• Aceleași termene se vor respecta și în cazul în care livrările sunt multiple în situatia în care comanda dvs. va conține categorii diferite de produse, acestea fiind livrate direct de la sediul fiecărui colaborator al AMT, dvs. urmând a primi mai multe colete.

Costul livrării și transportul produselor

Costul de livrare al produselor este de 15 lei.
Transportul este gratuit pentru comenzile egale cu sau mai mari de 500 lei, cu TVA inclus.
Transportul se va face prin partenerul nostru în acest sens, DPD curier (DYNAMIC PARCEL DISTRIBUTION S.A.) sau cu altă companie de curierat cu care vom alege să colaborăm.
Toate produsele sunt livrate în ambalajul original, sigilat, al producătorului.
Dacă primiți o notificare privind o livrare nereușită la adresa indicată în comandă, este responsabilitatea dumneavoastră să folosiți datele primite pentru a contacta curierul și a stabili o nouă livrare.
Nu ne asumăm răspunderea pentru pierderi ce pot apărea din cauza întârzierii livrării – dacă acestea sunt cauzate de circumstanțe ce nu țin de noi sau în privința cărora nu am putut lua măsuri rezonabile pentru a pre-întâmpina întârzierea (cum ar fi lipsa disponibilității produselor în stocurile producătorilor, condiții de transport sau livrare, cazuri de forță majoră, cazuri fortuite, etc.).
Costul de livrare, precum și taxa de ramburs -unde este cazul se vor regăsi permanent în costul final al coșului de cumpărături , iar valoarea lor va fi identificată separat de prețul produselor.
În cazul în care veți alege să aveți în aceeasi comandă mai multe categorii de produse, acestea putând fi achiziționate de dvs. inclusiv de la partenerii/colaboratorii AMT, costurile de livrare se vor percepe pentru fiecare categorie de produse și va putea fi vizualizat de dvs., individualizat, foarte ușor direct în coșul de cumpărături.

În cazul produselor care au status “la comandă” termenul de livrare va fi cel comunicat de către AMT/partener/colaborator cel mai probabil odată cu plasarea comenzii de către dvs. În general, pentru produsele “la comanda”(ex. produse speciale cu tematica Sărbătorilor de iarnă sau de Paște) AMT/partenerul/colaboratorul va fixa un termen de livrare pe care îl va comunica Clientului fie la plasarea comenzii, fie ulterior sub forma unui interval de timp în care acesta urmează să primească comanda.

Garanțiile produselor

Bunurile comercializate de către AMT sau partenerii săi, beneficiază de condiții de garanție conforme legislației în vigoare și politicilor comerciale ale producătorilor. Bunurile sunt noi, în ambalajele originale și provin din surse autorizate de fiecare producător/partener în parte. Pentru anumite produse, în funcție de categoria din care acestea fac parte, veți beneficia inclusiv de certificate de garanție (ex. brățările mănăstirești).

Riscuri și Drept de proprietate

Deveniți proprietarul produselor comandate numai după efectuarea integrală a plății prețului (inclusiv a costurilor de livrare).
Riscul de deteriorare sau de pierdere a produselor vă este transferat în momentul în care produsele vă sunt livrate dumneavoastră, sau unei persoane desemnate de către dumneavoastră (alta decât curierul).

Promoții, Reduceri sau Concursuri
În unele perioade – la discreția noastră – putem avea promoții la unele produse, putem organiza concursuri cu premii sau putem oferi reduceri de preț sau transport gratuit pentru comenzi ce depășesc o anumită sumă stabilită de noi. La momentul respectiv, acestea vor face obiectul unor termene și condiții sau regulamente de organizare – adiționale acestor termene si condiții – care vor fi afișate separat pe Site.

Răspundere

Vânzătorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumpărătorul sau oricare terță parte o poate suferi ca rezultat al îndeplinirii de către Vânzător a oricărei din obligațiile sale conform Comenzii și pentru daune care rezultă din utilizarea Bunurilor și Serviciilor după livrare și în special pentru pierderea acestora.
Prin crearea și utilizarea Contului, Utilizatorul/ Cumpărătorul iși asumă răspunderea pentru menținerea confidentialității datelor de Cont (user și parolă) și pentru gestionarea accesării Contului, și, în măsura permisă de legislația în vigoare, este responsabil de activitatea derulată prin intermediul Contului său.
Prin crearea Contului și/sau utilizarea Conținutului și/sau plasarea Comenzilor, Clientul / Utilizatorul/ Cumpărătorul acceptă în mod expres și fără echivoc Termenele și Conditiile Site-ului în ultima versiune actualizată care este comunicată în cadrul Site-ului, existentă la data creării Contului și/sau utilizării conținutului și/sau la data plasării Comenzii.
Vânzătorul iși rezervă dreptul de a actualiza și modifica periodic Termenele și Condițiile Site-ului pentru a reflecta orice modificări ale modului și condițiilor de functionare a Site-ului sau orice modificări ale cerințelor legale. Documentul este opozabili Clienților / Utilizatorilor/ Cumpărătorilor de la momentul afisării în Site. În cazul oricărei astfel de modificări, vom afișa pe Site versiunea modificată a Documentului, motiv pentru care vă rugam să verificați periodic conținutul acestui Document.

Garanții

AMT nu face nicio declarație sau garanție expresă sau implicită, de orice fel legată de acest Site. În plus, nimic din conținutul acestui Site nu va fi interpretat ca oferindu-vă consultanță sau consiliere, Site-ul fiind aferent prezentării și vânzării produselor comercializate de noi sau/si de partenerii/colaboratorii nostri.

Modificarea termenelor și condițiilor din Site

AMT are dreptul de a modifica termenii si condițiile Site-ului în orice moment după cum consideră potrivit și, prin utilizarea acestui Site, trebuie să vă asigurați că revizuiți acești Termeni în mod regulat pentru a vă asigura că înțelegeți toți termenii și condițiile care guvernează utilizarea acestui Site .
Orice modificare va intra în vigoare la data publicării pe Site. În cazul în care nu este de acord cu noile Termene și Condiții, Utilizatorul trebuie să înceteze să mai acceseze Site-ul.
De regulă modificarea termenelor si condițiilor de utilizare vor avea la bază necesitatea de a modifica sistemele informatice, de a optimiza funcționalitățile existente, respectiv de a crea noi funcționalități, adaptarea la noi cerințe legislative, sugestii primite de la Utilizatori, etc.
Ne rezervăm dreptul de a elimina orice produs de pe acest Site în orice moment, în mod discreționar și de a elimina sau modifica orice material sau conținut de pe acest Site.
Pentru orice întrebare referitoare la orice Termene si Condiții ne puteți contacta în orice moment la adresa de e-mail contact@atelierteodoreni.ro.

Reclamații

Dacă aveți nelămuriri sau reclamații, vă rugăm să ne contactați. Intenționăm să soluționăm intern o eventuală reclamație în termen de 10 zile (cu excepția cazului în care legea ne impune un alt termen), urmând să vă informăm cu privire la decizia luată.
În cazul în care există o problemă legată de o comandă vă rugăm sa ne scrieți la adresa de e-mail contact@atelierteodoreni.ro.

Newsletter. Comunicări comerciale privind noutățile și produsele noastre

Pe Site apare opțiunea care permite utilizatorului să solicite înscrierea pentru a primi newsletter (buletin informativ).
Utilizatorul care dorește să primească Newsletter-ul va introduce adresa sa de e-mail la care dorește să primească informările cu privire la produsele comercializate de AMT si/sau cele promovate/ comercializate de partenerii nostri.
Utilizatorul poate renunța oricând la a mai primi informații sub formă de newsletter, contactându-ne direct sau prin utilizarea link-ului de dezabonare furnizat în fiecare e-mail trimis ca parte a serviciului Newsletter.
Prevederile privind renunțarea vor fi comunicate cu ocazia fiecărei transmiteri.
Prevederile privind încetarea serviciilor se aplică in mod corespunzător serviciului Newsletter.

Alte comunicări comerciale pe care le puteți primi de la AMT

Dacă achiziționați produse AMT, ocazie cu care ne comunicați datele dumneavoastră (telefon, adresă și e-mail), noi vom putea prelucra datele dumneavoastră nu doar pentru a onora comenzile dumneavoastră, ci și pentru a vă informa ocazional despre noutățile noastre și alte oferte de produse prin e-mail sau prin SMS.
Vă puteți opune oricând acestei prelucrări în scop de marketing bazată pe interesul nostru legitim.
Detalii mai jos:

Comunicări comerciale către persoane care nu au achiziționat, dar sunt interesate de produsele comercializate de AMT
Dacă nu ați achiziționat încă produsele noastre și nici nu v-ați înscris la newsletter- ele noastre noi vom putea trimite comunicări comerciale către dumneavoastră doar pe baza consimțământului dumneavoastră (la cerere).
Ofertele vor fi trimise ocazional prin e-mail în funcție de solicitarea dvs. Dumneavoastră va puteți răzgândi și puteți retrage oricând orice acord pe care l-ați dat pentru primirea de oferte și comunicări de la AMT. Prelucrarea datelor anterioară retragerii acordului va rămâne valabilă.
Vă informăm că va exista un interval rezonabil de care noi avem nevoie pentru a îndeplini toate formalitățile pentru ca retragerea acordului să fie efectivă.
Dacă vă abonați la noutățile noastre, la fiecare comunicare vă informăm și despre un mod facil de dezabonare. Pentru a primi comunicări comerciale electronice (e-mail) este necesar să aveți peste 18 ani.

Prezența AMT pe canale/platforme de social media

Având în vedere particularitatea și unicitatea produselor noastre, respectiv cele ale partenerilor ne dorim cât mai multe persoane să afle despre acestea, astfel că AMT este prezent pe principalele platforme de social media:
Facebook: https://www.facebook.com/atelierteodoreni.ro
În timp este posibil ca AMT să devină vizibil și pe alte canale sau platforme.
Prin intermediul platformelor de social media putem interacționa cu diferite categorii de persoane fizice ce pot fi clienți, potențiali clienți, angajați, colaboratori, parteneri în principal pentru activităti de marketing, prezentare și promovare produse, desfășurate în baza interesului legitim.
Atunci când dvs. interacționați cu noi prin intermediul platformelor de social media noi vom avea acces la datele dvs. de pe aceste platforme conform regulilor fiecărei platforme pe care o utilizați (termene si condiții, politica privind protecția datelor cu caracter personal etc), precum și conform unor setări pe care dvs. puteți să le alegeți pe respectivele platforme.

Legea aplicabilă. Jurisdicția

Prezentele condiții și termene vor fi guvernate și interpretate în conformitate cu legile din România și vă supuneți jurisdicției exclusive a instanțelor din România pentru soluționarea oricăror litigii.